Aktualno, Nekategorizirano

WikiGeeks kviz znanja u božićnom ugođaju

U sklopu projekta “Napredovao bih”, koji sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda, Napretkov kulturni centar organizira 19. WikiGeeks kviz znanja koji će se održati u četvrtak 15. prosinca 2022. s početkom u 19,30 sati u prostorijama Napretkovog kulturnog centra u Bogovićevoj 1 u Zagrebu.

Kviz druženje namijenjeno je svim dobnim skupinama, a one najuspješnije i najsretnije, očekuju i simbolične nagrade. Ovo je posljednji kviz znanja koji će se održati u ovoj godini stoga skupite svoju ekipu, dođite i zabavite se s nama. Očekuje Vas opuštena i zabavna atmosfera u božićnom ugođaju – navodi se na pozivu udruge.

Sudjelovanje na kvizu je besplatno a poželjno je skupiti ekipu do maksimalno četiri člana i prijaviti se putem online obrasca u nastavku: OBRAZAC PRIJAVE ZA WIKIGEEKS

Iskoristite nadolazeće blagdane za odmor i pripremu za nova odmjeravanja u znanju jer WikiGeeks kviz se nastavlja i idućoj novoj godini! – zaključuje se u pozivu.

Kviz se provodi u sklopu EU projekta Napredovao bih koji provodi Napretkov kulturni centar s partnerom Udrugom za promicanje kulture i umjetnosti Ja BIH. Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda i Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske.