Aktualno, Nekategorizirano

Glazbena večer s Nikšom Kušeljom u sklopu projekta Napredovao bih

U ponedjeljak 28. veljače 2022. s početkom u 19 sati, u sklopu EU projekta Napredovao bih, održat će se glazbena večer pod nazivom “Prepoznaj i prihvati svoju sjenu”, u kojoj će nastupiti Nikša Kušelj, svestrani umjetnik i glumac zagrebačkog HNK. Glazbena večer će se održati u dvorani Napretkova kulturnog centra, Bogovićeva 1, Zagreb.

Nikša Kušelj je kazališni i filmski glumac, redatelj ali i glazbenik koji sklada i piše stihove za pjesme i izvodi ih. Svojim djelovanjem i stvaralaštvom je prisutan na našoj glazbenoj sceni i predstavlja se kroz kazališna znanja na poseban način u specijalnim glazbeno-poetskim predstavama. Nije odustao od režije spotova za svoje pjesme, a ni filmu nije mogao odoljeti. Kantautor rodom iz Cavtata kraj Dubrovnika “gradu” još jednog vrsnog trubadura donosi. Uz svoje pjesme izvodit će i neke od ponajboljih domaćih šansona.

Ova glazbena večer održava se u sklopu EU projekta Napredovao bih, koji sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda i Ured za udruge Vlade RH. Projekt zajednički provode Napretkov kulturni centar kao nositelj projekta i Udruga za promicanje kulture i umjetnosti Ja BiH, kao partner. Glazbeno druženje je samo jedno u nizu glazbenih večeri kojih planiramo organizirati do kraja projekta s vrlo kvalitetnim i zanimljivim gostima i izvođačima. Stoga vas pozivamo da nas osim portala pratite i preko Facebook stranice projekta Napredovao bih – zaključuje se u pozivu.