Aktualno, Nekategorizirano

Treća radionica ‘Dnevnika poezije’ u sklopu projekta Podijeli svoju priču

U srijedu, 22. rujna, u 19 sati, putem online platforme Google meet-a održat će se treća radionica u sklopu aktivnosti ‘Dnevnik poezije’ pod vodstvom Tomislava Augustinčića, navodi u pozivu udruga KA-MATRIX.

U prve dvije radionice polaznici su se imali priliku okušati u virtualnom razgovoru s ostalim korisnicima i voditeljem, razgovarati o navedenim metodama, poslušati djela poznatih domaćih i svjetskih autora i sami kreirati djela pomoću online alata.

Rezultat svih radionica bit će autorska djela predstavljena u online obliku pjesničkog događanja. Podsjećamo da se Dnevnik poezije održava kroz ukupno 20 termina koji uključuju metode erasure poetry (poezija stvorena brisanjem riječi iz postojećeg teksta), poetry slam (izgovorena riječ pred živom publikom) i spoken word (poezija kojom se izražava društveno stanje).

Ako još niste stigli, još uvijek se možete uključiti prijavom na info@ka-matrix.hr ili pozivom na 095/444 6880 na sve module ili samo na jedan od ponuđenih!

Aktivnosti se provode u sklopu projekta „Podijeli svoju priču – socijalno uključivanje kroz online kulturu i umjetnost“ koji je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Ukupna vrijednost projekta je 473.340,00 kuna. Bespovratna sredstva osigurana su iz Državnog proračuna Republike Hrvatske 71.001,00 kuna i iz Europskog socijalnog fonda 402.339,00 kuna.

Sadržaj priopćenja isključiva je odgovornost udruge KA-MATRIX.