Aktualno, Nekategorizirano

Započinje druga radionica ‘Dnevnika poezije’ u sklopu projekta Podijeli svoju priču

U petak, 17. rujna, u 19 sati, putem online platforme Google meet-a održat će se druga radionica u sklopu aktivnosti ‘Dnevnik poezije’ pod vodstvom mladog karlovačkog, nagrađivanog pjesnika Tomislava Augustinčića – navodi udruga KA-MATRIX.

Podsjećamo da se Dnevnik poezije održava kroz ukupno 20 termina koji uključuju metode erasure poetry (poezija stvorena brisanjem riječi iz postojećeg teksta), poetry slam (izgovorena riječ pred živom publikom) i spoken word (poezija kojom se izražava društveno stanje).

Ako još niste stigli, još uvijek se možete uključiti prijavom na e-adresu:  info@ka-matrix.hr ili pozivom na 095/444 6880.

Aktivnosti se provode u sklopu projekta „Podijeli svoju priču – socijalno uključivanje kroz online kulturu i umjetnost“ koji je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Ukupna vrijednost projekta je 473.340,00 kuna. Bespovratna sredstva osigurana su iz Državnog proračuna Republike Hrvatske 71.001,00 kuna i iz Europskog socijalnog fonda 402.339,00 kuna. (Izvor: culturenet.hr)