Aktivizam, Nekategorizirano

Četvrta radionica Dnevnika poezije

U utorak 28. rujna 2021. s početkom 19:00 sati putem online platforme Google meet održati će se četvrta radionica u sklopu aktivnosti „Dnevnik poezije“ iz projekta „Podijeli svoju priču – socijalno uključivanje kroz online kulturu i umjetnost“ koji je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda, navodi u pozivu KA-MATRIX, nositelj provedbe projekta.

Aktivnost se provodi online uz vodstvo mentora uz čiju pomoć će se stvarati različite vrste poezije kao što su „erasure poetry“, „poetry slama“ i „spoken word“. Radionice su predviđene su za 7 mladih osoba do 25 godina starosti.

Zainteresirani za sudjelovanje i dalje se mogu prijaviti putem e-maila: info@ka-matrix.hr ili broja mobitela 095/4446880

Aktivnosti se provode u sklopu projekta „Podijeli svoju priču – socijalno uključivanje kroz online kulturu i umjetnost“ koji je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Ukupna vrijednost projekta je 473.340,00 kuna. Bespovratna sredstva osigurana su iz Državnog proračuna Republike Hrvatske 71.001,00 kuna i iz Europskog socijalnog fonda 402.339,00 kuna.