Aktivizam, Nekategorizirano

Poziv na Ples s anđelima, tradicionalni godišnji party osoba s intelektualnim teškoćama

plessan8219Skautski klub Marjan – Split poziva sve rasplesane i druželjubive prijatelje na veliki srceuključivački disco-party “Ples s anđelima” koji će se održatiu nedjelju, 17. veljače 2019., u VANILLA CLUBU !

Podsjetimo se kako je ovaj inkluzijski party započeo 2008. godine i već prve godine dobio nagradu za najbolji volonterski projekt naše Županije.

Postao je tradicionalna godišnja svetkovina svih osoba s intelektualnim teškoćama našeg podneblja te ga se s nestrpljenjem čeka i za njega priprema.

Svake godine na Plesu se okupi između 700 i 900 osoba s intelektualnim teškoćama, ali i brojnih sugrađana, volontera, ljudi koji su ovaj projekt prihvatili kao svoju feštu ljubavi jer se 10 godina odvijala u doba Valentinova i Karnevala.

Ples s anđelima održat će se u organizaciji Skautskog kluba Marjan te pokroviteljstvom Dalmacijavina. Uz DJ-eve Tonya Sancheza i Nicka, a isplesat će se korisnici ustanova Juraj Bonači, njihove Dislocirane jedinice Firule, centra u Makarskoj i Sinju, predstavnici Centra Fra Ante Sekelez iz Vrlike, članovi udruga Srce, Lastavice, Zvono, Anđeli, Sindrom down,… a neki od njih pripremili su i točke s kojima će se predstaviti okupljenima. (Izvor: Split.com)