Aktivizam, Nekategorizirano

Preživjeti, uspijevati i promijeniti trudnoću i porod

Dostavite svoje ideje o temama o kojima će se  raspravljati
Dostavite svoje ideje o temama o kojima će se raspravljati

Women Deliver je najveća globalna konferencija o problemima žena i djevojčica diljem svijeta.

Ovogodišnja konferencija održava se u Kopenhagenu od 16. do 19. svibnja 2016., a u sklopu konferencije udruga Roda organizira Regionalni sastanak za istočnu Europu i centralnu Aziju u četvrtak, 19. svibnja.

Tema regionalnog sastanka je Preživjeti, uspijevati i promijeniti trudnoću i porod.

– Čak i ako nemate prilike sudjelovati na regionalnom sastanku u Kopenhagenu, možete sudjelovati u raspravi na način da nam dostavite svoje ideje o temama o kojima ćemo raspravljati.

Zaključci rasprave bit će iskorišteni za sastavljanje zajedničke deklaracije u lipnju 2016. tako da je svaka vaša povratna informacija dragocjena – poručuju u udruzi Roda.

Na Rodinim stranicama, posvećenima Women Deliver konferenciji, možete pronaći listu tema/problema koji se tiču reproduktivnog zdravlja i prava u istočnoj Europi i centralnoj Aziji koje su identificirale tijekom konzultacija održavanih od ožujka do svibnja 2016. Također, ovdje je i kontakt-obrazac putem kojeg možete poslati svoje ideje. Ideje i sugestije primaju do zaključno 20. svibnja.

– Molimo vas i da dijelite infografiku putem vaših kanala komunikacije, te da pozovete koleg(ic)e da nam pošalju svoje ideje i mišljenja – poručuju u udruzi.