Aktivizam, Nekategorizirano

Radionica Subliminalne poruke u oglašivačkoj industriji u Centru za mlade grada Zagreba

U današnje vrijeme sve više smo okruženi različitim medijima koji su prisutni u svakom kućanstvu i obuhvaćaju veliku publiku. Kroz te medije, bez našeg svjesnog znanja, provlače se subliminalne poruke s ciljem utjecanja na našu podsvijest.

Ukoliko si znatiželjan/znatiželjna, želiš saznati više o subliminalnim porukama u svijetu oko nas te kako i koliko one djeluju na našu svjesnost, dođi u Centar za mlade grada Zagreba i pridruži nam se na radionici na kojoj ćemo se baviti sveprisutnim subliminalnim porukama u oglašivačkoj industriji.

Jelena Zadro je psihologinja i volonterka Nacionalnog pozivnog centra za žrtve kaznenih djela i prekršaja. Polaznica je brojnih stručnih edukacija za profesionalni i osobni razvoj te je suradnica na nekoliko projekata koji imaju za cilj destigmatizirati psihičke poremećaje te educirati o važnosti mentalnog zdravlja.

Kada?

Utorak, 21. siječnja 2020. u 18:00 – 21:00

Gdje?

Centar za mlade grada Zagreba
Ulica Ljudevita Gaja 2 / 3.kat, 10000 Zagreb, Croatia

Prijavi se preko linka:
Rok je do 19.1.2020.

Projekt Centar za mlade grada Zagreba provodi Udruga ZAMISLI s 30 partnera, a Udruga za podršku žrtvama i svjedocima je jedan od njih.

Projekt sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.