Hrvatska, Nekategorizirano

Centar za mlade grada Zagreba na online radionici predstavlja program Europske snage solidarnosti

Centar za mlade grada Zagreba 29. travnja 2020. u 17:00 sati organizira online radionicu na temu Europske snage solidarnosti, inicijativi Europske unije koja omogućuje mladima da volontiraju ili rade na projektima u svojim zemljama ili u inozemstvu.

Najavu prenosimo u cjelosti:

U ova čudna “korona vremena” pravi je čas da se informiramo i razmislimo o budućnosti 🙂

Želiš živjeti u nekoj drugoj zemlji? Učiti nove stvari? Usavršavati postojeće vještine? Upoznati nove ljude? Pomoći različitim zajednicama? Suočiti se s izazovima? Upoznati bolje sebe?
Ako si na neko od ovih pitanja odgovorio/la potvrdno pridruži nam se u srijedu, 29. travnja u Centru za mlade i informiraj se o novom programu – Europskim snagama solidarnosti.

Europske snage solidarnosti relativno su nova inicijativa Europske unije kojom se stvaraju mogućnosti za mlade da volontiraju ili rade na projektima u svojim zemljama ili u inozemstvu koji su od koristi zajednicama i ljudima diljem Europe.
Osim informiranja o mogućnostima koje imaš na raspolaganju, dobit ćeš praktične savjete kako se prijaviti, kako pripremiti motivacijsko pismo i životopis te ćemo te iz prve ruke informirati što možeš očekivati od sudjelovanja u programu Europskih snaga solidarnosti.

Prijavi se na radionicu putem linka: https://forms.gle/78byebGLtP3P5pmX8
Rok za prijave je 28.4. u podne.

Na mail će stići power point prezentacija i link za grupni online susret s Ivom koja će ti odgovoriti na sva pitanja vezana uz mobilnost. Susret će se odvijati preko platforme Webex Meet.

Iva Zelić je voditeljica programa za mlade i Erasmus+ programa u udruzi Amazonas. Na poziciji koordinatorice Europske volonterske službe/Europskih snaga solidarnosti bila je četiri godine. Sudjelovala je na više od 20 konferencija, treninga i razmjena unutar Erasmus+ programa.

Projekt Centar za mlade grada Zagreba provodi Udruga ZAMISLI s 30 partnera, a Udruga Amazonas je jedan od njih.

Projekt sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.