Aktualno, Nekategorizirano

Dođi na radionicu i saznaj što te koči, a što te pokreće!

Transakcijska analiza je cjelovita teorija o ljudima, našem ponašanju te odnosima koje stvaramo unutar sebe i s drugima.

Prema transakcijskoj analizi, u djetinjstvu usvajamo zabrane i drivere koji utječu na naš način života. Zabrane su poruke koje nam nesvjesno prenose roditelji (npr. Nemoj osjećati), a mogu nam uzrokovati razne probleme u odrasloj dobi. Driveri (protuzabrane) su nesvjesni pokretači našeg života (npr. Budi jak) koji nas tjeraju da radimo stvari na određen način. Kada ih osvijestimo, možemo raditi na tome da umjesto (kompulzivnog/nepromišljenog) zadovoljavanja unutarnjih potreba, prikladno reagiramo na stvarne događaje.

Radionica će se sastojati od predavanja i vježbi kroz koje ćeš osvijestiti vlastite zabrane i drivere. Radionica će se održati u srijedu, 26. veljače 2020. u 18:00 – 21:00, Centar za mlade grada Zagreba, Ulica Ljudevita Gaja 2 / 5.kat, 10000 Zagreb, Croatia.

Voditeljice radionice su edukantice 1. godine transakcijske analize: Matea Jukić, mag. psych. i Zlata Rakošec, univ. bacc. act. soc.

Prijavi se preko linka:
https://forms.gle/kVVzx3bRUSzMPniG9
Rok je do 23.2. u podne.

Projekt Centar za mlade grada Zagreba provodi Udruga ZAMISLI s 30 partnera, a SKAC Palma je jedan od njih. Projekt sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.