Aktualno, Nekategorizirano

Radionica ‘Ličnost i socijalno ponašanje’ u Centru za mlade grada Zagreba

Ličnost i socijalno ponašanje, radionica je koja će se održati 20. veljače u 18 sati u Centru za mlade grada Zagreba, Ulica Ljudevita Gaja 2 / 5.kat, Zagreb.

Radionicu organiziraju Centar za mlade grada Zagreba i Udruga za podršku žrtvama i svjedocima.

Dođi na radionicu i upoznaj se sa svojom ličnosti!

Vjerojatno si puno puta čuo/la da svaka osoba ima ličnost, ali nisi nikada saznao/la što je ona točno? Jesi li kod sebe i/ili drugih primijetio/la drugačije postupke u određenim situacijama koje definiraju određene osobine ličnosti? Pitaš se jesu li određene osobine ličnosti povezane sa socijalnim ponašanjem poput pomaganja drugima ili pak konzumiranja alkohola i droga?
Ukoliko želiš saznati odgovore, posjeti Centar za mlade grada Zagreba i pridruži nam se na radionici gdje ćemo se kroz mnoštvo primjera, zajedničku diskusiju i rad u grupama baviti odgovorima na ova i druga pitanja.

Radionicu će voditi Jelena Zadro, psihologinja i volonterka Nacionalnog pozivnog centra za žrtve kaznenih djela i prekršaja. Jelena je također suradnica na nekoliko projekata koji imaju za cilj destigmatizirati psihičke poremećaje te educirati o važnosti mentalnog zdravlja.

Prijavi se preko linka:
https://forms.gle/iC4FU9w1sGNQzczw8

Projekt Centar za mlade grada Zagreba provodi Udruga ZAMISLI s 30 partnera.