EHO, Nekategorizirano

Radionica tapeciranja rabljenog namještaja u sklopu EU projekta ‘RUKe’

U Udruzi osoba s intelektualnim teškoćama i njihovih obitelji „Maslačak“ Križevci u ponedjeljak 13. studenoga 2023. održana je radionica tapeciranja rabljenog namještaja u sklopu EU projekta RUKe (Recikliram, Učim, Kreiram). Radionici su prisustvovali korisnici Udruge osoba s intelektualnim teškoćama i njihovih obitelji „Maslačak“ Križevci. Radionicu su održali zaposlenici na projektu Ana-Maria Rešetar iz POU Križevci i Nikola Ostojčić iz Zaklade “Volim Križevce” uz pomoć volontera. Osim osnovnih vještina nužnih za tapeciranja rabljenog namještaja, polaznici su zajedno s predavačima naučeno primijenili na stolicama koje su uspješno tapecirali.

Projekt „RUKe (Recikliram, Učim, Kreiram)“ sufinanciraju Europska unija iz Europskog socijalnog fonda i Ured za udruge Vlade RH.

Vrijednost projekta je 419.206,80 HRK odobrenih iz operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali“ u sklopu poziva „Jačanje kapaciteta OCD-a za odgovaranje na potrebe lokalne zajednice“. Projekt sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda u ukupnom iznosu od 356.325,78 HRK.

Izvor: Facebook / Volim Križevce