Aktivizam, Nekategorizirano

Održana treća IT radionica u sklopu EU projekta RUKe (Recikliram, Učim, Kreiram)

Foto: Zaklada „Volim Križevce”

U sjedištu Zaklade za lokalni razvoj i solidarnost „Volim Križevce” u Kozmološkom centru u Križevcima u utorak 28. ožujka 2023. održana je treća od planiranih šest IT radionica u sklopu EU projekta RUKe (Recikliram, Učim, Kreiram).

Radionicu pod nazivom „Online sastanci i video-konferencije” u trajanju od 90 minuta održao je Ivan Mušlek. Polaznici su naučili u kojim platformama je moguće i na koji način organizirati i biti sudionikom online sastanaka te koje su mogućnosti, prednosti i mane platformi i ovog načina sudjelovanja. Radionici su prisustvovali predstavnici uprave i zaposlenici Zaklade za lokalni razvoj i solidarnost „Volim Križevce” kao nositelja projekta te članovi i zaposlenici Udruge osoba s intelektualnim teškoćama i njihovih obitelji „Maslačak“ Križevci, Astronomskog društva Perzeidi, Udruge P.O.I.N.T i Pučkog otvorenog učilišta
Križevci kao projektnih partnera.

Održana radionica treća je od planiranih šest koje će se održati kroz narednih 12 mjeseci u sklopu projektnog elementa „Jačanje kapaciteta OCD-a i provedbe savjetovanja udruga kao poslodavaca u kriznim situacijama”.

Projekt sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.