Aktivizam, Nekategorizirano

SubScena poziva na Večer urbane poezije

Autonomni kulturni centar ATTACK! kroz program SubScena za kazalište, izvedbene umjetnosti i ostale hibride organizira Večer urbane poezije u četvrtak, 17. veljače, od 20 sati, u Infoshopu/knjižnica Pippilotta, Pierottijeva 11., Zagreb.

Došao je još jednom taj trenutak da se po treći puta nađemo, otvorimo dušu jedni drugima, podijelimo emocije i progovorimo o tome što nas sve u životu ili tišti ili ushićuje ili i tišti i ushićuje.

Pravila su ista: Ustani iz stolca! Dođi na scenu i podijeli s nama svoje uratke, bila to poezije ili glazba, spoken word ili mala glumačka etida – sve je dobrodošlo! Dođite jer vas mi željno iščekujemo i veselimo se novim poetičnim avanturama.

Ukoliko se želite predstaviti svijetu kroz ovu večer, prijavite se ispunjavajući ovaj kratki upitnik:
https://forms.gle/EjbwgTmd79Y7BycK9

Voditelj večeri : Neven Aljinović Tot (autor filmova Izgubljeni 3,2,1)

********************************************
SubScena za kazalište, izvedbene umjetnosti i ostale hibride neprofitni je projekt kojeg u partnerstvu provode Autonomni kulturni centar Attack i Cirkorama, a s ciljem afirmiranja i povezivanja avangardnih i eksperimentalnih izvedbenih umjetnika/ca iz Hrvatske, regije i svijeta, neovisno o žanru, stilu i razdoblju kojem pripadaju. SubScena potiče svaki umjetnički opravdan, radikalan ili suptilan, postupak stvaranja izvedbe te razvija i promovira eksperimentalne strategije za privlačenje nove publike i uspostavljanje suvremenog umjetničkog diskursa.

Cjelogodišnji izvedbeni program SubScene počiva na lokalnim, regionalnim i međunarodnim autonomnim, ne-institucionalnim i tržišno neopterećenim produkcijama, koprodukcijama, gostovanjima te rezidencijalnim boravcima umjetnika/ca i umjetničkih skupina.

Program Subscena financijski su omogućili Grad Zagreb – Gradski ured za kulturu, Ministarstvo kulture i medija Republike Hrvatske, Zaklada Kultura nova i Nacionalna Zaklada za razvoj civilnoga društva.

Facebook događaj