Aktualno, Nekategorizirano

U Sinju počinje 12. Kulturno ljeto za djecu ”Ljeto je eto, a što sad?”

Danas, 7. srpnja, u Sinju započinju kreativne radionice za djecu u okviru 12. Kulturnog ljeta za djecu ”Ljeto je eto, a što sad?” koje će trajati do kraja srpnja, priopćila je Udruge Srma.

Radionice će se odvijati utorkom, srijedom i četvrtkom od 18:30 do 20:00 sati u prostorijama Udruge Srma u Brnaškoj ulici br. 44 u Sinju, Galerija Galiotović na 3. katu.

Utorkom će biti slikanje raznim tehnikama na temu bajki braće Grimm, izrada slikovnica, te lutaka i scenografije za kućno lutkarsko kazalište.

Srijedom će se kroz ručni rad izrađivati igračke, modni dodatci, ukrasni predmeti tehnikama šivanja, vezenja, lijepljenja, klamanja.

Četvrtkom na kreativnoj svaštari radit će se igračke, ukrasni i uporabni predmeti od recikliranih materijala tehnikama rezanja, lijepljenja, klamanja, oblikovanja drva.

Radionice su besplatne i namijenjene su djeci od 6 do 14 godina uz obveznu prethodnu prijavu djece za sudjelovanje.

Udruga Srma je osigurala potrebne higijenske preduvjete za odvijanje radionica sa smanjenim brojem djece. Dodatne informacije mogu dobiti na telefon 661-661 i na mobitele 095/8272-501 i 098/625-754, te na Facebook profilu i mrežnoj stranici Srme: www.udruga-srma.hr, te na e-mail: udruga.srma@st.t-com.hr.