Aktivizam, Nekategorizirano

VEŠERAJ/Late Night Second Hand Shopping ft. Ljeto u Dnevnom

36791134_2459944924019311_7938154089148317696_nTko kaže da je petak 13. nesretan dan? Petak 13. donosi sreću onima koji znaju ugrabiti pravi komad odjeće, a tu priliku ne propustite na Vešerajevom Late Night Second Hand Shoopping izdanju ovoga petka, 21 – 02 sati, u unutarnjem dvorištu Rojca u sklopu programa Ljeto u Dnevnom.

Vešeraj okuplja nekoliko izlagačica vintage garderobe koje sa svojim najnovijim kolekcijama iz druge ruke ovog puta gostuju u sklopu programa Ljeto u Dnevnom. Ovaj modni showroom u petak vrata otvara u 21 sat gdje ćete sve do 2 ujutro uz aperitiv i dobru glazbu moći pregledati izbor iz kolekcija vođenih idejom svojevrsnog raja za veš, ( Veš e raja) u kojem komadi iz nekog drugog vremena uz vašu pomoć čekaju na reinkarnaciju i novu modnu interpretaciju.

Ljeto je tek počelo, a ovo je idealna prilika da si složite kolekciju za glamurozne festivalske i ljetne noći koje s pravom garderobom daju magične moći.
Vidimo se u Veš -e -Raju ! (Preuzeto: Rojc.hr)