Aktivizam, Nekategorizirano

Volontiraj na Tabor Film Festivalu, 7. – 10. 7. u dvorcu Veliki Tabor

Izvor: taborfilmfestival.com
Izvor: taborfilmfestival.com

Tabor Film Festival poziva sve zainteresirane volontere da se priključe i sudjeluju u realizaciji 14. izdanja festivala koji će se održati u dvorcu Veliki Tabor od 7. do 10. srpnja što je izvrsna prilika za skupiti dragocjeno iskustvo i upoznati nove ljude. Prijave traju do 20. lipnja 2016.!

Radna mjesta volontera su: 1) info pult 2) ulaz festivala 3) parking i kamp 4) dvorac 5) dvorane za projekcije 6) backstage hospitality 7) stagehand 8) vozač/ica 9) čišćenje. Uvjeti su: a) punoljetnost b) dostupnost tijekom festivala za jednu smjenu dnevno c) snalaženje u timskim i individualnim zadacima e) solidno znanje engleskog jezika f) marljivost, odgovornost, pouzdanost i točnost.

Svi volonteri imat će osigurana dva obroka dnevno, bezalkoholno piće tijekom radnog vremena, smještaj i dvije majice. Svi koji savjesno ispune dogovorene obaveze dobit će službenu zahvalnicu kao potvrdu za volontiranje, besplatnu kartu za iduće izdanje Tabor Film Festivala te mogućnost dugoročne suradnje na drugim projektima tijekom godine u organizaciji Udruge Gokul i Hangtime Agencyja.

Prijave traju do 20. lipnja na mail volonteri.tff@gmail.com, a svi zainteresirani u njima trebaju poslati kratko motivacijsko pismo od 5 do 10 rečenica u kojem će između ostalog istaknuti svoja znanja, vještine i iskustvo u prethodnim projektima (ako ga imaju) te zašto bi baš oni trebali biti izaabrani u organizacijski tim. Uz motivacijsko pismo posebno treba istaknuti osobne podatke (starost, adresa stanovanja, obrazovanje) i kontakte, dodatne napomene ako ih ima te jesu li u mogućnosti volontirati u danima neposredno prije i nakon samog održavanja festivala.

Organizatori će se s povratnom informacijom o odabiru volontera javiti najkasnije do 30. lipnja. Za sve dodatne upite može se javiti na gore navedenu e-mail adresu.