Aktivizam, Nekategorizirano

Zagrebački Crveni križ razvio mobilnu aplikaciju za donacije

Zagrebačkog Gradsko društvo Crvenog križa izvijestilo je u srijedu da je razvilo mobilnu aplikaciju kako bi unaprijedilo humanitarne aktivnosti i olakšalo prikupljanje humanitarne pomoći za socijalno ugrožene građane i ranjive skupine

Aplikacija Crveni križ Zagreb na brz i jednostavan način omogućuje donacije u različitim željenim iznosima, za različite odabrane namjene, jednokratnom ili mjesečnim uplatama. Razvijena je za operativne sustave Android i iOS gdje je građani mogu pronaći i preuzeti na svoje mobilne uređaje.

Danas gotovo da i nema osobe koja ne koristi mobilni uređaj, a putem aplikacije Crveni križ Zagreb građani na jednostavan i brz način mogu sudjelovati u humanitarnim aktivnostima i iskazati svoju suosjećajnost i spremnost za pomoć.

“Digitalnu aplikaciju kreirali smo kako bi ljudima dobrog srca koji su do sad nebrojeno puta pokazali humanost i osjećaj za potrebite olakšali da što prije i jednostavnije doniraju sredstva u odabrane namjene“, kazao je ravnatelj Gradskog društva Crvenog križa Zagreb Petar Penava. (Hina)