Aktivizam, Nekategorizirano

12. ZeGeVege festival!

Svi gurmani, avanturisti, pobornici zdravog načina života, ljubitelji prirodne kozmetike, oni koji su zainteresirani čuti zanimljiva predavanja o biljnoj prehrani, održivom načinu života kao i svi ostali, pozvani su na 12. ZeGeVege festival održivog življenja! ZeGeVege je dio međunarodne manifestacije Veganmania koja se održava u Beču, Münchenu i u još 15 europskih gradova, a ostale bratske festivale ZeGeVege nadmašuje po svojoj veličini, brojnosti izlagača i posjećenosti.

ZeGeVege festival počinje u petak 6. rujna 2019. od 8 sati do 21 sat i nastavlja se u subotu 7. rujna 2019. od 8 do 20 sati. Navedenim danima glavni zagrebački trg zašarenit će i zamirisati više od stotinu domaćih i inozemnih izlagača zdrave hrane, ekoproizvoda i kozmetike koja nije testirana na životinjama.

Desetak restorana u svojoj ponudi će imati prefina i bogata veganska jela: od fast food opcije poput burgera, falafela ili kebaba, ukusnih jela poput variva i gulaša, zasitnih salata pa sve do tradicionalnih hrvatskih jela poput soparnika ili štrudli. Posjetitelje očekuje raznovrstan i bogat program besplatnih radionica na kojima će posjetitelji naučiti kako pripremiti ukusna i fina veganska jela te predavanja o raznim aspektima veganstva, prava životinja i aktivizma, ekologije i održivog življenja. ZeGeVege ugođaj pratit će i zabavan program: posjetitelji će moći uživati ​​u raznim plesnim izvedbama, a oni najhrabriji moći će se i sami pridružiti izvođačima.

Opis možete pronaći ovdje: http://prijatelji-zivotinja.hr/index.hr.php?id=3752