Hrvatska, Nekategorizirano

ODRAZ poziva udruge da se uključe u projekt društveno korisnog učenja financiranog iz ESF-a

sudjelujte u projektu odrazi se zanjem_imgUdruga ODRAZ – Održivi razvoj zajednice poziva udruge s područja grada Zagreba ili Zagrebačke županije na sudjelovanje u provedbi projekta „Odrazi se znanjem – pokreni zajednicu”.

Želite li unaprijediti vidljivost putem društvenih medija, promotivnih materijala, bolje internetske stranice ili izraditi marketinški plan svoje organizacije te ukoliko ste zainteresirani da vam u tome pomognu profesori i studenti Ekonomskog i Grafičkog fakulteta svojim znanjem, prijavite se na ovaj poziv – stoji u najavi udruge Odraz.

Projekt se provodi u partnerstvu s udrugom Life Potential te Ekonomskim i Grafičkim fakultetom u Zagrebu, a financiran je sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda, temeljem poziva “Podrška razvoju partnerstava organizacija civilnog društva i visokoobrazovnih ustanova za provedbu programa društveno korisnog učenja”.

Cilj projekta je povezati i omogućiti stjecanje novih znanja i vještina za razvoj zajednice studentima Ekonomskog i Grafičkog fakulteta u Zagrebu tako što će provedbom projekta društveno korisnog učenja, studenti svoje znanje stečeno studentskim kolegijima uz mentorstvo profesora prenositi u udabranim udrugama te na taj način uz unaprijeđenje rada udruga učiti od njih o razvoju zajednice preko projekata udruga.

Projekt uključuje studente i nastavnike s dva navedena fakulteta te 20 udruge u kojima će se provoditi metoda društveno korisnog učenja kroz osam kolegija.

Putem edukativnih radionica, treninga i rada studenata na konkretnim zadacima uz mentorsku podršku u udrugama će se unaprijediti promidžba njihovih projekata te time povećati društvena odgovornost i doprinos razvoju zajednice.

Nakon završetka studentskog rada u udrugama, u sklopu gostujućih predavanja na oba fakulteta, bit će predstavljen rad 20 udruga izravno uključenih u projekt, zajedno sa studentima koji su u tim udrugama obavljali praksu.

Rok za prijavu je srijeda 25. travnja 2018. Svoje sudjelovanje možete prijaviti putem sljedeće poveznice.