Aktualno, Nekategorizirano

Anketa Vladinog Savjeta za mlade o uvjetima i prilikama za mlade u ruralnim područjima

Foto: Bračevci, RB

Vladin Savjet za mlade provodi anketno istraživanje “Životni uvjeti i prilike za mlade u ruralnim i udaljenim područjima Republike Hrvatske”, a rezultati istraživanje koristit će se u svrhu razvoja javnih politika za mlade u dobi od 18 do 30 godina, priopćeno je u srijedu.

Cilj je ispitati mišljenja i stavove mladih od 18 do 30 godina vezano uz životne uvjete i prilike mladih u ruralnim i udaljenim područjima Republike Hrvatske, s naglaskom na kvalitetu života, migracijske namjere i razvojne perspektive ruralnih i udaljenih područja.

Rezultati anketnog istraživanja koje provodi Radna skupina za mlade u ruralnim i udaljenim područjima Savjeta za mlade Vlade RH koristit će se u svrhu rada Savjeta u razvoju javnih politika za mlade.

Anketnom upitniku mogu pristupiti mladi u dobi od 18 do 30 godina koji imaju prebivalište u ruralnim i udaljenim područjima, naveo je u priopćenju Ivan Majstorić, koordinator Radne skupine za mlade u ruralnim i udaljenim područjima Savjet za mlade Vlade RH.

Poveznica za pristup anketi pod nazivom “Životni uvjeti i prilike za mlade u ruralnim i udaljenim područjima Republike Hrvatske” se nalazi ovdje: https://forms.gle/jDLSWLm5zZwwyS8GA (Hina)