Aktualno, Nekategorizirano

Istraživanje o prekarnom radu i nezaposlenosti mladih

Istraživanje se provodi u više zemalja Europske unije

Centar za mirovne studije poziva osobe koje rade ili su radile u atipičnom obliku rada (agencijski rad, povremeni rad, sezonski rad, stažiranje bez zasnivanja radnog odnosa, rad kroz ugovor o djelu ili autorske ugovore, rad na tuđe studentske ugovore…) i osobe koje su nezaposlene i nisu u sustavu obrazovanja ili prekvalifikacije na sudjelovanje u istraživanju o prekarnom radu i nezaposlenosti mladih, 19. i 20. siječnja u Tuhelju.

Testiranje se provodi s ciljem unapređenja istraživačkih alata, a može mu pristupiti sedam do deset osoba iz svih dijelova Hrvatske.

Za testnu skupinu bit će organiziran prijevoz do Tuhelja, hotelski smještaj uz puni pansion u Tuheljskim toplicama, karta za bazene za 19. i 20. siječnja i prijevoz iz Tuhelja, 20. siječnja, poslije ručka.

Zainteresirani se mogu prijaviti na email adresu: sandra.bencic@cms.hr ili telefonom na 091 33 777 41 do petka, 13. siječnja u 17 sati.

Istraživanje se provodi u više zemalja Europske unije, u sklopu projekta PIE NEWS (www.pienews.eu) koji je financiran iz Obzor 2020 programa.