Aktivizam, Nekategorizirano

Digni glas, pokreni zajednicu!

U vremenu smo kada velik broj mladih zbog različitih razloga odlazi u inozemstvo, a u medijima često čujemo kako nisu zadovoljni općim stanjem u društvu i da ne vjeruju da mogu išta promijeniti.

No to nije sasvim istina, ali treba se aktivirati! Potencijal mladih je velik, a mi smo tu da taj potencijal usmjerimo i podržimo! Nudimo vam priliku da dignete svoj glas i iskažete svoje mišljenje, a mi ćemo se pobrinuti da vas oni koji trebaju – čuju!

Ako se želiš uključiti, istražiti potrebe mladih u zajednici te sudjelovati u konkretnim akcijama za pokretanje promjene, prijavi se na prvi sastanak, koji će se održati 9. kolovoza u 10h u Centru za mlade grada Zagreba. Polazne teme bit će Kvalitetni poslovi za sve, Kvalitetan rad s mladima za sve i Stvaranje prilika za mlade iz ruralnih sredina. U skladu s vašim potrebama i interesima, produbit ćemo teme u sljedećem periodu, dodatno ih istražiti i razviti konkretne akcije.

Zašto je sada pravo vrijeme za to? Zato što je u tijeku 7. ciklus Dijaloga EU s mladima, a Hrvatska će predsjedanje Vijećem EU-a preuzeti u prvoj polovici 2020. godine, kada će na EU konferenciju mladih u Zagrebu doći cijela Europa.

Više o EU dijalogu s mladima možeš vidjeti ovdje: http://eupita.eu/

Projekt Centra za mlade grada Zagreba sufinancira Europska unije iz Europskog socijalnog fonda