Aktivizam, Hrvatska

Aktivno (su)djelovanje mladih za bolju lokalnu zajednicu

zora_crUdruga Zora kao nositeljica sa partnerima udrugom mladih „Mladi u EU“ iz Šibenika, Centrom za kulturu Čakovec i njihovim programom Kino za mlade, te suradnicima svih srednjih škola iz Međimurske županije započela je s provedbom projekta “Aktivno (su)djelovanje mladih za bolju lokalnu zajednicu”.

– Ako imaš između 16 i 30 godina, živiš u Međimurskoj županiji, aktivan si u nekoj od inicijativa/udruga mladih ili za mlade (ili to želiš postati) jer znaš da svojim djelovanjem možeš utjecati na poboljšanje svijeta oko sebe, onda pozivamo baš tebe da nam se priključiš.

Udruga Zora u sklopu spomenutog projekta provodi edukativno-mentorski program „Od ideje do akcije“ na kojem ćeš na interaktivan način učiti o aktivnom sudjelovanju,  organiziranju kampanja i akcija, suradnji u lokalnoj zajednici, poticanju rada članstva i volontera, pokretanju inicijativa, a zatim kroz praktičan rad uz podršku naučeno prenijeti u praksu.

Ukratko, želiš li biti aktivan/na u društvu i upoznati mlade koji razmišljaju slično kao ti, mi ćemo ti u tome pomoći.

Što ti dobivaš? Uz osiguranu edukaciju, plaćeno studijsko putovanje i mentorsku podršku u svim aktivnostima dobiti ćeš plakate i letke koje ćeš moći koristiti u svojoj udruzi ili za aktivnosti koje sam osmisliš. Zahvaljujemo na interesu za aktivnosti projekta “Aktivno (su)djelovanje mladih za bolju lokalnu zajednicu” i na tvojoj želji da zajednički unaprijedimo našu lokalnu zajednicu – stoji u pozivu udruge Zora.

Rok za prijavu je 12. veljače 2017.

Prijavnicu možete ispuniti OVDJE.