Hrvatska, Nekategorizirano, Rad udruga

Dvodnevna online radionica: Upravljanje projektnim ciklusom i procjena potreba

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva na mrežnoj stranici ESF Platforma danas je otvorila prijave na dvodnevnu online radionicu koju će 19. i 20. travnja 2023. održati Udruga Mi iz Splita.

Prijava:

DVODNEVNA ONLINE RADIONICA UDRUGE “MI” – 19.-20.4.2023. – UPRAVLJANJE PROJEKTNIM CIKLUSOM I PROCJENA POTREBA

Cilj radionice je upoznati sudionike s osnovnim pojmovima vezanima uz teme korisne prilikom osmišljavanja projektnih prijedloga i procjene potreba u zajednici, s osobitim naglaskom na mogućnosti prijava na pozive za dodjelu bespovratnih sredstava Europskog socijalnog fonda. Radionica je namijenjenih udrugama i drugim potencijalnim prijaviteljima na pozive za dodjelu bespovratnih sredstava Europskog socijalnog fonda, koje uopće nemaju ili imaju malo iskustva.

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva u suradnji s regionalnim suradnim organizacijama (udruga SMART, Udruga „MI“- Split, Centar za civilne inicijative, ACT grupa, DKolektiv – organizacija za društveni razvoj. Radionice se održavaju u okviru Programa podrške i provedbe programa EU i Programa regionalnog razvoja civilnoga društva i lokalnih zajednica.