Aktualno, Nekategorizirano

Heroji ulice – humanitarno edukativna izložba

Heroji ulice – humanitarno edukativnu izložbu u subotu, 27. lipnja u 10 sati u Klubu Močvara organiziraju Močvarni dnevni boravak, udruga Helping animals i Udruga za pomoć i unaprjeđenje života životinja “Merida”.

Cijeli svijet i Hrvatsku je pogodila pandemija COVID-19, no Zagreb je doživio i potres koji je mnoge ostavio bez svojih domova. U zadnja tri mjeseca najveći heroji su vatrogasci, HGSS, policija, medicinski djelatnici i veterinari.

Dok su se ljudi snašli, ljubimci su ostali na ulici, preživljavajući sve sami. Nakon što se situacija smirila, ljubimci su ostali na cesti ili su se našli iza rešetaka. Vjerujemo da i oni zaslužuju svoj dom i obitelj. S tim ciljem, u programu Močvarnog dnevnog boravka i humanitarnog događaja Udruge Meride “Meridine njuške”, projekt Helping Animals 27.6. otvara izložbu “Heroj ulice” s početkom u 10 sati u klubu Močvara.

Dođite, pogledajte izložbu, upoznajte štićenike Udruge Merida i pomozite nam da prikupimo sredstva za njihovu brigu.

Tko zna, možda netko od njih u subotu pronađe i novi dom.

Na eventu će posjetiteljima biti na raspolaganju veterinar sa Klinike za zarazne bolesti Veterinarskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu Krešimir Martinković, univ.mag.spec.med.vet za sva pitanja vezana uz zaštitu ljubimaca od unutarnjih i vanjskih nametnika te kako ih zaštitti tijekom ljetovanja. (Izvor: facebook.com/mochvara)