Aktualno, Nekategorizirano

U Rijecu humanitarna akcija “Kuglice dobrih želja“

kuglica-zeljaKuglice dobrih želja nastavljaju se i ove godine! I ovog adventa Udruga studenata biotehnologije (UsbRi) u suradnji i pod pokroviteljstvom grada Rijeke organizira humanitarnu akciju “Kuglice dobrih želja“.

Sama akcija odvijati će se 28. i 29. studenog na riječkom Korzu, točnije na božićnoj kućici ispred bora. Zbog velikog odaziva prošlih godina, za vas smo ove godine pripremili 700 kuglica! Od 10 sati ujutro na kućici na Korzu čekati će vas volonteri, riječki studenti razilčitih fakulteta, koji će vam pomoći pri izradi kuglica!

Pridružite nam se i ove godine na ovoj pozitivnoj akciji te ukrasimo i uljepšajmo riječki bor zajedno! Sve prikupljene donacije ovogodišnje akcije idu Dječjoj bolnici Kantrida te Azil za pse “Društvo za zaštitu životinja Rijeka”, a prilikom donacije moći ćete sami odlučiti u koju shvrhu ju želite dati.

Uz naše volontere sa riječkog sveučilišta, ove godine dočekati će Vas i volonteri iz azila Azil za pse “Društvo za zaštitu životinja Rijeka” koji će sa sobom povesti i nekoliko četveronožnih prijatelja kako bi još više uljepšali ovu akciju i proželi je veseljem i pozitivnom energijom! Ukoliko ste još neodlučni oko udomljenja četveronožnog ljubimca, možda se neki od vas baš ove godine odluče uljepšati život jednome od njih!

Građane koji su aktivni na društvenim mrežama poput Facebook-a, Instagrama i sl. poziva se da koristeći danas popularni hashtag(#) slikaju svoje kuglice te na taj način ovu adventsku priču podijele sa svojim prijateljima i svima ostalima. Koristeći hashtag #kuglicedobrihželja u opisu svojih slika na društvenim mrežama imati ćemo priliku svi vidjeti Vaše lijepe slike te uživati u zajedničkim trenucima. (Izvor UsbRi)