Aktualno, Nekategorizirano

Na splitskoj Rivi dvadeseta humanitarna akcija A di si ti?!

U subotu, 18. prosinca od 9 sati na splitskoj Rivi održati će se dvadeseta akcija A di si ti?!. Očekuju vas 74 štanda s novim i rabljenim predmetima, rukotvorinama, umjetninama, umjetničkim fotografijama i ukrasima. Moći ćete izabrati i neku od medicinskih (mjerenje tlaka, šećera i dr.), frizerskih, kozmetičarskih, maserskih, ugostiteljskih usluga, kupiti cvijeće, pojesti kolač, popiti kavu i kupiti neki do proizvoda Split Style By MoSt. Stiže nam i Rico, kao i predstavnici HNK Hajduk i KK Split. U ulozi volontera/prodavača biti će i naši Ambasadori solidarnosti i volonterstva, te druge osobe iz javnog života Splita i okolice. Ako poželite, moći ćete napravit i đir gajetom Viktorija, te sudjelovati u sportskoj i dječjoj animaciji – navodi u pozivu Udruga MoSt iz Splita.

U pripremi i na akciji sudjeluje više od 90 različitih institucija, klubova, udruga, tvrtki, organizacija, udruženja i inicijativa.

Kao i proteklih godina sav prihod namijenjen je isključivo za potrebe korisnika Centra za beskućnice/ke, te uređenje i održavanje prostora. Ove godine posebno nam je važno opremanje bolesničke sobe u sklopu Centra zbog velikog broja starijih i teže bolesnih korisnica i korisnika – ističu u pozivu.

Svi na jednom mjestu i svi s istim ciljem!