Aktualno, Nekategorizirano

Hrabri telefon poziva na besplatna predavanja za roditelje u Križevcima

Hrabri telefon u suradnji s Udruženjem Djeca prva i Centrom za socijalnu skrb Križevci, organizira besplatna predavanja za roditelje i sve zainteresirane – navodi se u pozivu udruge Hrabri telefon, koji prenosimo u cijelosti.

U utorak 27. rujna od 18:00 do 19:30h bavit ćemo se temom emocionalnog razvoja djece, a tjedan dana kasnije – 4. listopada u isto vrijeme, pričat ćemo o važnosti postavljanja granica u odgoju.
Odrasli često imaju potrebu „iščupati“ dijete iz emocije („nemoj plakati“, „nemoj se ljutiti“), jer je njima samima teško doživjeti određenu emociju.
Odgoj djeteta može biti zahtjevan zadatak i prirodno je ponekad osjećati bespomoćnost ili ne znati kako postupiti.
Kako naša vjerovanja utječu na to kako se nosimo s vlastitim emocijama? Što otežava emocionalni razvoj djeteta, a što možete činiti kako biste ga poticali? Zašto su granice važne i kako ih postaviti?
Pridružite nam se na besplatnim predavanjima u prostoru Gradske knjižnice “Franjo Marković”, Trg Svetog Florijana 14, Križevci – zaključuje se u pozivu.

Facebook najava

Organizacija predavanja sufinancirana je u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014,-2020. iz Europskog socijalnog fonda.
Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.
Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost udruge Hrabri telefon. Sažmi