Aktualno, Nekategorizirano

Humanitarna manifestacija “Mali grad velikog srca”

Prikupljeni prilozi su namijenji za potrebe Socijalne samoposluge Našice
Prikupljeni prilozi su namijenji za potrebe Socijalne samoposluge Našice

Humanitarna udruga Dar dobrote u suradnji s Gradom Našicama, Lions klubom Našice i prijateljskim organizacijama i udrugama organizira 3. humanitarnu manifestaciju “Mali grad velikog srca”
koja se održava 2. i 3. rujna, najavljuje portal Našice.

Već od 17 sati održat će se radionice gline za najmlađe, a pod vodstvom profesora Ivana Hajeka.

U sklopu manifestacije će se održati otvorenje prvog Nacionalnog skupa socijalnih samoposluga. Otvorenje je danas, 2. rujna u 18 sati u hotelu Panolija.

U 19 sati je 2. susret zborova u organizaciji zbora Cantate ad libitum, Našice, a večer je predviđena za nastup tamburaškog sastava “Hrvatski sokol” iz Osijeka.

Posjetiteljima će na raspolaganju sve vrijeme biti raznolika gastro ponuda po promotivnim cijenama, a sav prikupljen prilog ide za potrebe Socijalne samoposluge Našice.

U subotu, 3. rujna, u hotelu Panolija od 9,30 sati održat će se predavanje na temu “Socijalni rad u neprofitnom sektoru” o čemu će govoriti Mladenka Stražanac. U 10,30 je predavanje s temom “Mogućnosti Europskog socijalnog fonda” o čemu će govoriti Emilija Malovčak, a u 13 sati je predviđen okrugli stol predstavnika socijalnih samoposluga Hrvatske.