Aktualno, Nekategorizirano

Komunikacijska radionica za organizacije civilnog društva: Krizno komuniciranje

Udruga Kultivator organizira komunikacijsku radionicu koje će se održavati u multimedijalnoj dvorani Tehnološko-inovacijskog centra Međimurje Čakovec (Bana Josipa Jelačića 22b, Čakovec) te putem live streama prema sljedećem rasporedu:

–  Krizno komuniciranje – petak, 15. srpnja 2022. u 18:00 sati

Sudjelovanje na radionicama je besplatno, a sudionici se prijavljuju putem online prijave. Prijava je obvezna te je uvjet za sudjelovanje na radionici.

Link za prijavu: https://bit.ly/3xNlo1n

Komunikacijske radionice dio su projekta Kultivator kao generator nositelja Udruge Kultivator te partnera Međimurske županije i Općine Nedelišće. Projekt se provodi u okviru Operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali“ 2014.-2020., a sufinancira ga Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Projekt je ugovoren na pozivu “Jačanje kapaciteta OCD-a za odgovaranje na potrebe lokalne zajednice”.

Provedbom projekta podići će se razina profesionalnosti u Udruzi Kultivator zaposlenjem dvaju članova koji će pohađanjem programa osposobljavanja ujedno ojačati kapacitete u području financijskog upravljanja i prikupljanja sredstava. S druge strane, krajem srpnja ove godine provodit će se komunikacijske radionice namijenjene svim predstavnicima organizacija civilnog društva s područja Međimurske županije koji žele ojačati komunikacijske vještine sa svojim ciljanim skupinama te unaprijediti vidljivost svojih organizacija i programa/projekata u medijima, a time posljedično i u lokalnoj zajednici.