Aktualno, Nekategorizirano

Udruga Kultivator poziva na radionicu: Krizno komuniciranje

Udruga Kultivator nastavlja treći ciklus komunikacijskih radionica koje se održavaju u multimedijalnoj dvorani Tehnološko-inovacijskog centra Međimurje Čakovec (Bana Josipa Jelačića 22b, Čakovec) te putem live streama.  Sljedeća na redu je radionica na temu Krizno komuniciranje, a održat će se u srijedu 5. travnja u 11 sati. Radionicu vodi Tamara Kvas, mag. comm.

Sudjelovanje na radionicama je besplatno, a sudionici se prijavljuju putem online prijave.

Link za prijavu: https://bit.ly/3ZC19zx

Komunikacijske radionice dio su projekta Kultivator kao generator nositelja Udruge Kultivator te partnera Međimurske županije i Općine Nedelišće. Projekt se provodi u okviru Operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali“ 2014.-2020., a sufinancira ga Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Projekt je ugovoren na pozivu “Jačanje kapaciteta OCD-a za odgovaranje na potrebe lokalne zajednice”.

Provedbom projekta podići će se razina profesionalnosti u Udruzi Kultivator zaposlenjem dvaju članova koji će pohađanjem programa osposobljavanja ujedno ojačati kapacitete u području financijskog upravljanja i prikupljanja sredstava. S druge strane, krajem srpnja ove godine provodit će se komunikacijske radionice namijenjene svim predstavnicima organizacija civilnog društva s područja Međimurske županije koji žele ojačati komunikacijske vještine sa svojim ciljanim skupinama te unaprijediti vidljivost svojih organizacija i programa/projekata u medijima, a time posljedično i u lokalnoj zajednici.

Facebook najava