Aktualno, Nekategorizirano

Za udruge besplatna edukacija izrade internetske stranice

Projekt U(z)DRUGE donosi besplatnu edukaciju izrade internetske stranice za djelatnike i članove organizacija civilnoga društva. Edukacija će se održati putem online webinara od 19. srpnja do 22. srpnja 2022. godine. Prijave su otvorene do 15. 7. 2022. na mail adresu: tihana.vukasovic@petplus.hr.

Projekt „U(Z)DRUGE“ ugovoren je na pozivu „Jačanje kapaciteta organizacija civilnoga društva za odgovaranje na potrebe lokalne zajednice“ u ukupnom iznosu 481.149,85 kuna. Nositelj projekta je Centar za poduku i savjetovanje Lumos, a partner je Udruga PET PLUS, ALD Sisak i Udruga NADA.

Projekt U(Z)DRUGE rješava probleme s kojima se manje i slabije kapacitirane udruge nose u svom svakodnevnom poslovanju kao i nošenju s kriznim situacijama u lokalnoj zajednici.

Tim sačinjen od dvije udruge s bogatim iskustvom u različitim područjima djelovanja i korištenja sredstava iz ESF transferira svoja znanja i vještine na manje iskusne udruge, koje će kroz projektne aktivnosti postati organiziranije i učinkovitije u odgovaranju na potrebe krajnjih korisnika. Širokom lepezom aktivnosti i edukacija istovremeno djelujemo na jačanje različitih znanja i vještina za sve sudionike projekta.

Projekt sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Izvor:  Poziv za udruge