Hrvatska, Nekategorizirano

Završava dvogodišnji ESF projekt “Pokrenimo KOK (kultura u Općini Kravarsko)!”

Udruga Pet Plus poziva na završnu konferenciju EU projekta Pokrenimo KOK! koja će se održati 3. lipnja 2022., u Domu kulture Kravarsko, na adresi Trg Stjepana Radića 1, Kravarsko s početkom u 18,30 sati.

Projekt Pokrenimo KOK! ugovoren je za sufinanciranje iz Europskog socijalnog fonda na pozivu “Prostori sudjelovanja – razvoj programa revitalizacije prostora u javnom vlasništvu kroz partnerstvo OCD-a i lokalne zajednice” u ukupnom iznosu od : 1.989.272,02 kn, a provedba će trajati dvije godine, od 1.8.2020. – 1.8.2022.

Projekt “Pokreni KOK (kultura u Općini Kravarsko)!” provodi Udruga Pet Plus u partnerstvu s Općinom Kravarsko, Udrugom umirovljenika Kravarsko, KUD-om Kravarsko i LAG-om Vallis Colapis. Cilj projekta je osnažiti javno-civilno partnerstvo i praksu sudjelovanja članova zajednice u upravljanju i donošenju odluka kroz širenje raspona socijalnih, kulturnih, obrazovnih i gospodarskih sadržaja i usluga koje se pokreću ili već provode u lokalnom društvenom centru te jačanje kapaciteta lokalnih OCD.

Facebook stranica projekta