Hrvatska, Nekategorizirano

Travanj prepun zanimljivih radionica u Društvenom centru Ozalj

Mjesec travanj će biti prepun zanimljivih radionica u Društvenom centru Ozalj. Proučite kalendar aktivnosti i uvrstite ih u svoje rasporede. Trenutno se sve radionice održavaju online, ali se nadamo da se uskoro vidimo uživo, navodi se na Facebook stranici centra.

Sve aktivnosti provode se kao dio projekta “Društveni centar Ozalj” koji provodi Hrvatski Crveni križ, Gradsko društvo Crvenog križa Ozalj u partnerstvu s Gradom Ozljem, Udrugom za poticanje novih tehnologija Tehno Oz, Udrugom Zora Prilišće, LEADER mrežom Hrvatske i LAG-om Vallis Colapis.

Cilj projekta je osnažiti javno-civilno partnerstvo i praksu sudjelovanja članova zajednice u upravljanju i donošenju odluka kroz širenje raspona socijalnih, kulturnih,obrazovnih i gospodarskih sadržaja i usluga koje sepokreću ili već provode u lokalnom društvenom centru te jačanje kapaciteta lokalnih OCD.

Projekt “Društveni centar Ozalj” ugovoren je za sufinanciranje iz Europskog socijalnog fonda na pozivu “Prostori sudjelovanja – razvoj programa revitalizacije prostora u javnom vlasništvu kroz partnerstvo OCD-a i lokalne zajednice”. Ukupna vrijednost projekta je 1.648.240,75 kuna, a traje od 3.11.2020. – 2.11.2022. godine.