Aktualno, Nekategorizirano

U Gradskoj knjižnici Vodice radionica filcanja vune za izradu božićnog nakita

Gradsko društvo Crvenog križa Vodice u suradnji s Gradskom knjižnicom Vodice organizira 2. kreativnu radionicu filcanja vune koja će se održati u Gradskoj knjižnici Vodice u četvrtak 16. prosinca 2021. s početkom u 16:00 sati.

Filcanje vune je tehnika obrade vune i kreiranje prekrasnih malenih figura, ukrasa pa čak i nakita, ovaj put učit će se primjena tehnike suhog filcanja vune iglicama kojom će se izrađivati božićni nakit.

Kreativna radionica filcanja vune namijenjena je umirovljenicima i njihovim unucima, provodi se u sklopu projekta Aktivni zajedno koji se sufinanciran iz Europskog socijalnog fonda. Dobrodošli su i ostali građani koji žele vidjeti primjenu tehnike i upoznati se sa ostalim aktivnostima projekta Aktivni zajedno.

Zbog ograničenog broja mjesta potrebna je rezervacija na broj Gradskog društva Crvenog križa Vodice  022 310 325, mail crvenikriz.vodice@gmail.com  na kontakt broj gradske knjižnice Vodice 022 442 095 ili mail gkv@gkv.hr . (Izvor: Gradsko društvo Crvenog križa Vodice)