Aktualno, Nekategorizirano

Okrugli stol: Kako kvalitetno provoditi slobodno vrijeme umirovljenika u vrijeme pandemije

Gradsko društvo Crvenog križa Biograd na Moru poziva na okrugli stol na temu „Kako kvalitetno organizirati i provoditi slobodno vrijeme umirovljenika u vrijeme epidemije koronavirusa  COVID-19“ koji će se održati 23. veljače 2021. godine s početkom u 15:30 sati u u prostorijama udruge u Biogradu na Moru.

Okrugli stol organizira se u sklopu projekta „Aktivni zajedno“, projekt traje 24 mjeseca i sufinanciran je iz Europskog socijalnog fonda u sklopu poziva Pridruži se – Aktivni u mirovini  – Jačanje sposobnosti organizacija civilnog društva za unapređenje mogućnosti aktivnog sudjelovanja i socijalne uključenosti umirovljenika. Bespovratna sredstva u ukupnom iznosu od 1.285.155,90 kuna su osigurana iz državnog proračuna Republike hrvatske 15% i Europskog socijalnog fonda 85%. Projekt je započeo 01. lipnja 2020. godine te traje do 30. svibnja 2022. godine.

Nositelj projekta „Aktivni zajedno“ je Gradsko društvo Crvenog križa Vodice, partneri su  i Gradsko društvo Crvenog križa Knin.

Okrugli stol na temu „Kako kvalitetno organizirati i provoditi slobodno vrijeme umirovljenika u vrijeme epidemije koronavirusa  COVID-19“ će se održati u obliku razgovora kojim će koordinirati moderator. Sudjelovati će predstavnici nositelja i partnera, te sami umirovljenici korisnici projekta „Aktivni zajedno“.

Cilj okruglog stola je pridonijeti podizanju svijesti o važnosti aktivnog starenja i socijalne uključenosti umirovljenika.

Svoje sudjelovanje potvrdite na mail crvenikriz.vodice@gmail.com ili crvenikrizbiograd@zd.t-com.hr ili na brojeve telefona 022 310 325 ili na 023 383 761

Facebook događaj