Aktivizam, Nekategorizirano

Okrugli stol: Pozitivno razmišljanje kao sastavnica mentalnog zdravlja

Gradsko društvo Crvenog križa Vodice poziva na okrugli stol pod nazivom „Pozitivno razmišljanje kao sastavnica mentalnog zdravlja“, koji će se održati u Gradskom društvu Crvenog križa Vodice  u utorak 30.11.2021.  u vremenu od 17:00 do 19:00 sati, a u sklopu projekta „Aktivni zajedno“ – navodi se u pozivu Crveni križ Vodice.

Okrugli stol na temu „Pozitivno razmišljanje kao sastavnica mentalnog zdravlja“ “  održat će se u obliku razgovora kojim će koordinirati moderator ujedno i pedagog Andrea Malenica Celić. Sudjelovati će predstavnici nositelja i partnera, te sami umirovljenici korisnici projekta „Aktivni zajedno“.

Cilj okruglog stola je pridonijeti podizanju svijesti o važnosti aktivnog starenja i socijalne uključenosti umirovljenika

Okrugli stol organizira se u sklopu projekta „Aktivni zajedno“, projekt traje 24 mjeseca i sufinanciran je iz Europskog socijalnog fonda u sklopu poziva – Jačanje sposobnosti organizacija civilnog društva za unapređenje mogućnosti aktivnog sudjelovanja i socijalne uključenosti umirovljenika. Bespovratna sredstva u ukupnom iznosu od 1.285.155,90 kuna su osigurana iz državnog proračuna Republike Hrvatske 15% i Europskog socijalnog fonda 85%. Projekt je započeo 01. lipnja 2020. godine te traje do 30. svibnja 2022. godine.

Nositelj projekta „Aktivni zajedno“ je Gradsko društvo Crvenog križa Vodice, partneri su Gradsko društvo Crvenog križa Biograd na Moru i Gradsko društvo Crvenog križa Knin.

Broj sudionika je ograničen, za sudjelovanje je obvezna covid potvrda . Svoje sudjelovanje molimo potvrdite na mail crvenikriz.vodice@gmail.com  ili  na broj telefona 022 310 325 – zaključuje Gradsko društvo Crvenog križa Vodice u pozivu.