Aktualno, Nekategorizirano

Konferencije “Europa za građane/ke”

konferencija_crIzvršna agencija za obrazovanje, audiovizualnu politiku i kulturu (EACEA) objavila je natječaje u sklopu programa Europa za građane 2014-2020 za sve cjeline: 1. Europsko sjećanje te 2. Demokratski angažman i građansko sudjelovanje koji uključuje mjere: 2.1. Bratimljenje gradova, 2.2. Umrežavanje gradova te 2.3. Projekte civilnog društva, a čiji je krajnji rok za prijavu 1. ožujka 2018. do 12 sati. Više informacija o svakom natječaju, možete pronaći OVDJE.

Tim povodom, Ured za udruge kao Kontakt točka programa Europa za građane održat će konferenciju Europa za građane/ke, u četvrtak, 25. siječnja 2018. godine, u Zagrebu, u kongresnom centru Forum, na kojoj će biti predstavljene mogućnosti financiranja projekata u sklopu ovog programa te domaći i strani primjeri dobre prakse. Detaljni program konferencije možete preuzeti OVDJE.

Sudjelovanje na konferenciji možete prijaviti putem prijavnice, kojoj možete pristupiti OVDJE, a potvrdu o sudjelovanju na konferenciji ćete zaprimiti najkasnije do srijede, 24. siječnja 2018. godine.

Tijekom konferencije svi zainteresirani moći će se prijaviti i na radionicu za razradu projektnih ideja, koja će se održati u četvrtak, 8. veljače 2018. godine, u kongresnom centru Forum, u Zagrebu. Na radionici su dobrodošle prisustvovati sve one organizacije koje će u međuvremenu pripremiti konkretne projektne prijedloge za prijavu na neki od spomenutih natječaja, a tijekom radionice će moći dobiti konkretne prijedloge za poboljšanje svojih projektnih ideja.