Aktivizam, Nekategorizirano

Konstelacije zajednice: Pričanje priča u Glini

Pozivamo sve zainteresirane punoljetne osobe s područja Gline da se uključe u besplatnu trodnevnu radionicu “Pričanje priča” u sklopu projekta “Konstelacije zajednice”, na kojoj saznajemo kakve sve priče možemo ispričati, kojim sredstvima, iz kojih motrišta i zašto su one važne – navodi se u pozivu udruge Bacači sjenki.

Radionica će se održati u Glini od 8. do 10. rujna 2022., na adresi Hrvatski dom Glina. Voditelji radionice: Anja Pletikosa, Iva Sušec i Pavle Perković, a obavezne prijave su na: 01/4640 262, 098/165 81 86 ili e-mail: bacaci.sjenki@gmail.com.

Sudjelovanje na radionici je besplatno, a za polaznike je osiguran topli obrok.

O radionici:
Svi znamo ili mislimo da znamo slušati, pratiti, prepoznavati i razumjeti priče oko nas, a na ovoj radionici polaznici će naučiti pričati priče o baš svemu. Na radionici će usvojiti metode pretvaranja svakodnevnih događaja i doživljenog u zanimljive priče – od priče o vlastitom imenu, putu na posao ili u školu, o prizorima ispred prozora i slično. Svaka priča govori nešto o nama i našem unutarnjem svijetu i načinu kako doživljavamo svijet oko nas. Polaznici će naučiti kakve sve priče mogu biti i zašto su one važne za zajednicu i pojedince.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Više informacija o projektu: https://lda-sisak.hr/konstelacije-zajednice-2022/