Aktualno, Nekategorizirano

Radionice „Pričanje priča“ u sklopu projekta Konstelacije zajednice

Pozivamo sve zainteresirane punoljetne osobe s područja Siska da se uključe u besplatnu trodnevnu radionicu Pričanje priča u sklopu projekta Konstelacije zajednice, navodi u pozivu udruga Bacači sjenki.

Svi znamo ili mislimo da znamo slušati, pratiti, prepoznavati i razumijeti priče oko nas, a na ovoj radionici polaznici će naučiti pričati priče o baš svemu. Na radionici će usvojiti metode pretvaranja svakodnevnih događaja i doživljenog u zanimljive priče – od priče o vlastitom imenu, putu na posao ili u školu, o prizorima ispred prozora i slično. Svaka priča govori nešto o nama i našem unutarnjem svijetu i načinu kako doživljavamo svijet oko nas. Polaznici će naučiti kakve sve priče mogu biti i zašto su one važne za zajednicu i pojedince.

Ova zanimljiva radionica će se održat u Sisku, 30.6. – 2.7.2022., u prostoru Udruge KAS, Savska ulica 66.

U četvrtak, 30.6. i petak 1.7. početak je u 14:00 sati, a u subotu, 2.7. u 10:00 sati

Prijaviti se možete na broj telefona 01/4640 262, mobitela 098/165 81 86 ili na e-mail: bacaci.sjenki@gmail.com

Voditelji radionice su: Pavle Perković, Boris Bakal i Kristina Živković

Sudjelovanje na radionici je besplatno, a za polaznike je osiguran topli obrok.

Projekt Konstelacije zajednice provodi Udruga Bacači sjenki u partnerstvu s Agencijom lokalne demokracije Sisak i Udrugom za promicanje zdravog života i poboljšanje kvalitete življenja Luč, a sufinanciran je sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda.

Ukupna vrijednost projekta je 488.565,53 kn, a Europska unija sufinancira 415.280,70 kn.