Aktivizam, Nekategorizirano

U okviru projekta Centar oblikovanja svakodnevice izvedbena radionicu Dizajn emocija

Udruga Bacači Sjenki poziva na izvedbenu radionicu Dizajn emocija koja će se održati 19. i 20.6. u prostorima Močvare, a 23., 24., 25. i 26.6. u Pogonu, Trnjanska struga 34, Zagreb, u periodu od 9 do 16 sati. Za sve je sudionike osiguran besplatan topli obrok. Maksimalan broj polaznika iznosi 20 osoba, a prijave traju do popunjenja kapaciteta.

Prijavni obrazac je na linku: https://bacaci-sjenki.hr/poziv-na-radionicu-dizajn-emocija/

Autori i voditelji radionice su Pavle Perković, Anita Čeko, Marija Georgiev i Boris Bakal

Radionicu organizira udruga Bacači Sjenki.

Tema radionice: “Kako se osjećate? Kako ste? S čim dolazite? Što želite podijeliti i istražiti?”
Izolacija, potres i pandemija su nas u najmanju ruku zatekli, a onda i otvorili razna mjesta u nama. Sve emocije koje smo pritom doživljavali i doživljavamo, normalna su reakcija na nenormalnu situaciju i kao takve imaju svoju funkciju. Jednako kao što emocije dizajniraju našu svakodnevicu, tako i mi možemo dizajnirati vlastite emocije. U sigurnom grupnom okruženju istraživat ćemo stvaralački i kreativni potencijal naših emocija i načine na koje one mogu oblikovati našu svakodnevicu i život.

Radionica se snima i fotografira za potrebe promidžbe projekta. Prijavom na sudjelovanje polaznik daje pristanak za dokumentiranje. Dokumentacijski materijal se može koristiti neograničeno u online i tiskanim izdanjima vezanima za projekt “Centar oblikovanja svakodnevice”, te u tiskanim i e-izdanjima koje objavljuju HDD ili projektni partneri.

Radionica se organizira u sklopu dvogodišnjeg projekta Centar oblikovanja svakodnevice, kojega provode projektni partneri Muzej za umjetnost i obrt, Hrvatska udruga likovnih umjetnika primijenjenih umjetnosti, Bacači Sjenki, Hrvatsko dizajnersko društvo i Grad Zagreb.

Organizacija radionice je sufinancirana u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali, iz Europskog socijalnog fonda.