Aktualno, Nekategorizirano

Kreativna akademija Labin poziva na radionicu izrade prigodnih ukrasa za Valentinovo

Udruga Kreativna akademija Labin u suradnji s Gradom Labinom i udrugom Labin – Zdravi grad provodi projekt pod nazivom “SLIKA: Seniori Labina + Internet Kreativna Akademija” koji ima cilj poboljšanje pristupa kulturnim i umjetničkim sadržajima i aktivnostima te razvijanje socijalnih i kreativnih vještina i znanja koja doprinose socijalnom uključivanju osoba starijih od 54 godine na području Labinštine.

Projekt provedbe online likovnih radionica koji je započeo prošle godine nastavlja se radionicom izrade prigodnih ukrasa za Valentinovo koje će se održati 26. i 27. siječnja s početkom u 17:00 sati.

Prijaviti se možete putem linka – https://forms.gle/GRa3ECyn462AKZPTA.

Projekt se provodi u razdoblju od 10.6.2022. do 10.4.2023. te je financiran bespovratnim sredstvima u iznosu 183.816,50 HRK, pri čemu je 85 % sredstava dodijeljeno iz Europskog socijalnog fonda u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020., a 15 % iz Državnog proračuna Republike Hrvatske. Projekt omogućuje provedbu besplatnih kreativnih radionica za osobe starije od 54 godine na području Grada Labina, općine Kršan, Svete Nedelje i Raše.

Facebook najava