Aktualno, Nekategorizirano

Zadnje radionice projekta “Od životnog iskustva do kreativne uloge u životu”

Na kraju provedbe projekta “Od životnog iskustva do kreativne uloge u životu” kazalište Ulysses organizira još samo četiri online radionice koje će se održati: 19.4., 20.4., 21.4. i 24.4. s početkom u 10:30 sati te poziva sve osobe starije od 54 godine da se prijave na jednu od predstojećih radionica koje vodi Zijah Sokolović.

Sudionici će, koristeći se kazališnom metodologijom svladati vještine relativiziranja i demistifikacije izazovnih životnih okolnosti i situacija, a podizanjem svijesti o vlastitoj nemoći otklonit će pritisak društva i vlastitih očekivanja. Teme koje se obrađuju kroz radionice su: brak, djeca, zdravlje, memorija odnosno sjećanje na proživljeno i pogled u budućnost. Poklonite vrijeme svojim sjećanjima!

Zijah Sokolović, jedan od najpoznatijih glumaca s ovih područja, ima značajno umjetničko i pedagoško iskustvo.

Na radionicama mogu sudjelovati osobe starije od 54 godine bez obzira na mjesto boravišta, spol ili prethodno iskustvo. Za sudjelovanje je potrebno prijaviti se putem prijavnog obrasca, koji je objavljen na stranicama: https://www.ulysses.hr/kreativna/

Kazalištu Ulysses dodijeljena su sredstva za provedbu projekta „Od životnog iskustva do kreativne uloge u životu“ u sklopu poziva Umjetnost i kultura online, koji sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda i Državni proračun na poziciji Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske. (Izvor: Kazalište Ulysses)