Aktualno, Nekategorizirano

Kazalište Ulysses poziva na online radionice sa Zijahom Sokolovićem

Glumac Zijah Sokolović održat će četiri online radionice za osobe starije od 54 godine u sklopu projekta ‘Od životnog iskustva do kreativne uloge u životu’. Prijave su u tijeku!

Radionice će se održati 10.11. s početkom u 10:30 te 14.11., 15.11., i 16.11. s početkom u 17:30, a poseban naglasak bit će na sljedeće teme: brak, djeca, pogled u budućnost i sjećanje na proživljeno.

Putem kazališne umjetnosti, osobe starije od 54 godine, analizirat će vlastite životne situacije te ih odigrati ponovo u novim okolnostima uz mentorstvo Zijaha Sokolovića . Sudionici će, upoznavajući se s alatima distanciranog i izvanjskog pogleda na vlastiti život stjecati vještine relativiziranja i demistifikacije izazovnih okolnosti i situacija, a podizanjem svijesti o vlastitoj nemoći moći će otkloniti pritisak društva i vlastitih očekivanja.

Na radionicama mogu sudjelovati osobe starije od 54 godine bez obzira na mjesto boravišta, spol ili prethodno iskustva.
Za sudjelovanje je potrebno prijaviti se putem prijavnog obrasca, koji je objavljen na stranicama: https://www.ulysses.hr/kreativna/.

Kazalištu Ulysses dodijeljena su sredstva za provedbu projekta „Od životnog iskustva do kreativne uloge u životu“ u sklopu poziva Umjetnost i kultura online, koji se sufinancira sredstvima Europskog socijalnog fonda i sredstvima Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske. (Izvor: Kazalište Ulysses )