Aktivizam, Nekategorizirano

Nastavljaju se online radionice sa Zijahom Sokolovićem

Nove radionice u sklopu projekta „Od životnog iskustva do kreativne uloge u životu Kazališta Ulysses“ održat će se 12.1., 19.1., 23.1. i 26.1. s početkom u 10:30, a 17.1. i 24.1. s početkom u 17:30.

Prijave na: : https://www.ulysses.hr/kreativna/

Putem kazališne umjetnosti, osobe starije od 54 godine, analizirat će vlastite životne situacije te ih odigrati ponovo u novim okolnostima uz mentorstvo Zijaha Sokolovića . Sudionici će, upoznavajući se s alatima distanciranog i izvanjskog pogleda na vlastiti život stjecati vještine relativiziranja i demistifikacije izazovnih okolnosti i situacija, a podizanjem svijesti o vlastitoj nemoći moći će otkloniti pritisak društva i vlastitih očekivanja.

Na radionicama mogu sudjelovati osobe starije od 54 godine bez obzira na mjesto boravišta, spol ili prethodno iskustvo.
…………………………………………….
Kazalište Ulysses provodi projekt „Od životnog iskustva do kreativne uloge u životu“, ugovoren u sklopu poziva Umjetnost i kultura online, koji se sufinancira sredstvima Europskog socijalnog fonda i sredstvima Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske.