Aktivizam, Nekategorizirano

Kreativno edukativni centar Murai u studenom donosi besplatne radionice zvuka i svjetla!

Kroz 30 sati radionica upoznajte se s terminologijom i opremom te naučite osnove audio i light produkcije, navodi se na stranici Kreativno edukativnog centra Murai.

Voditelj radionice je Filip Pacak.

Filip Pacak je kao bakalar audio produkcije na Middlsex sveučilištu u Londonu (preko SAE Instituta) radio u većini sfera tehničke audio produkcije. Dosadašnje iskustvo proteže se od televizije, radija, koncerata uživo do izložbi, performansa i studija za sinkronizaciju i glazbenu produkciju. Od 2016. godine aktivni je član URK-a (Udruženje za razvoj kulture) te zaposlenik kluba Močvara.

Kroz angažman u Močvari preuzeo je vođenje tonskih radionica preko projekata Ministarstva kulture, Grada Zagreba, Clubture-a i raznih drugih međunarodnih donatora. Od 2018. do 2020. godine bio je koordinator i voditelj tehnike zagrebačkog centra za nezavisnu kulturu i mlade – Pogon Jedinstvo gdje je u sklopu europskog projekta KUC (Kultura u centru – ESF) provodio ciklus edukacija tehničke produkcije.

Uz audio produkciju bavi se i rasvjetom, riggingom, videom te organizacijom/produkcijom evenata.

Do sada je proveo više od  20 radionica u više od 10 gradova u Hrvatskoj.

Broj prijava je ograničen, stoga požurite i rezervirajte svoje mjesto na vrijeme! – zaključuje se u pozivu.

Obrazac za prijavu

Plan radionica

Ciklus radionica se provodi u 2021. kao dio aktivnosti projekta Kreativno edukativni centar Murai. Projekt Kreativno edukativni centar traje 24 mjeseci. Projekt su sufinancirali Europska unija iz Europskog socijalnog fonda i Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske u sklopu ESF poziva „Prostori sudjelovanja – razvoj programa revitalizacije prostora u javnom vlasništvu kroz partnerstvo OCD-a i lokalne zajednice“ u iznosu od 1.459.794,22 kn.