Aktivizam, Nekategorizirano

Natječaj za građanske akcije Naš doprinos zajednici, otvoren do 15. listopada

natjecaj-gradjanske-akcijeČetiri regionalne zaklade – partneri Nacionalne zaklade u provedbi Decentraliziranog modela financiranja razvoja civilnoga društva u Republici Hrvatskoj, raspisale su natječaj za građanske akcije Naš doprinos zajednici. Rok za prijavu je 15. listopada, a mogu se prijaviti jednokratne akcije isključivo kroz udruge, zaklade i ustanove (škole, vrtići, domovi umirovljenika i drugi).

Cjelovit tekst natječaja kao i natječajna dokumentacija dostupni su na mrežnim stranicama regionalnih zaklada:

1. Zaklada Zamah (Grad Zagreb, Zagrebačka, Bjelovarsko-bilogorska, Međimurska, Varaždinska i Koprivničko-križevačka županija)
2. Zaklada Slagalica (Osječko-baranjska, Vukovarsko-srijemska, Brodsko-posavska, Požeško-slavonska i Virovitičko-podravska županija)
3. Zaklada Kajo Dadić (Ličko-senjska, Zadarska, Šibensko-kninska, Splitsko-dalmatinska i Dubrovačko-neretvanska županija)
4. Zaklada Istra (Istarska, Primorsko-goranska, Karlovačka, Krapinsko-zagorska i Sisačko-moslavačka)

ili na portalu: www.financijskepodrske.hr

Na natječaj se mogu prijaviti jednokratne akcije isključivo kroz udruge, zaklade i ustanove (škole, vrtići, domovi umirovljenika i drugi) registrirane u RH u kojima se aktivnosti pokreću od strane same organizacije/institucije ili zainteresirane skupine građana koje djeluju u ili pri toj organizaciji/instituciji.