Aktivizam, Nekategorizirano

Uključite se u društvenu mrežu za dobrotvorni crowdfunding

d7a9d94b7868b62c4b7a2017af82641eKako bi pokrenuo crowdfunding korisnik na www.činipravustvar.hr otvara svoj profil i prijavljuje osobni izazov kojeg želi ostvariti te ga posvećuje odabranom dobrotvornom cilju, odnosno udruzi koja taj cilj zastupa. Dijeljenjem izazova s prijateljima i poznanicima, informirajući ih o tome na društvenim mrežama, korisnik poziva i motivira svoju zajednicu da ga podrži u ostvarenju izazova donirajući udruzi koju je odabrao i pri tome zajedno – čine pravu stvar. Tako svatko dobiva mogućnost izravno pomoći prikupljanjem priloga te postaje pozitivni pokretač u svojoj zajednici. Status i ukupan iznos prikupljenih donacija moguće je u svakom trenutku pratiti i na profilu korisnika i na profilu udruge.

Vipnet je pokretač društvene mreže Čini pravu stvar čije je korištenje u potpunosti besplatno. Donacije se uplaćuju preko društvene mreže direktno udrugama bez troškova provizije.

Posjetite www.cinipravustvar.hr, registrirajte se, odaberite udrugu koju želite podržati, postavite izazov – iznos koji biste željeli prikupiti za udrugu, pozovite i druge da se uključe – činite pravu stvar!

 

Preuzeto sa stranice: Večernji list