Hrvatska, Nekategorizirano, Rad udruga

Otvorene prijave na dvije ZOOM radionice: o inovativnim modelima prikupljanja sredstava i razvoju društvenog kapitala

foto HINA/ Admir BULJUBAŠIĆ

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva u suradnji s regionalnim suradnim organizacijama na stranici esf.platforma.civilnodrustvo.hr danas je otvorila prijave na dvije online radionice koje će u utorak,  3. studenoga održati Volonterski centar Osijek i ACT grupa.

ZOOM RADIONICA ACT GRUPE – PRIJAVA
Radionica: Razvoj društvenog kapitala u lokalnoj zajednici te modeli partnerstva/suradnje organizacija civilnoga društva u zajednici Od načelnog i neiskrenog do otvorenog i suradničkog partnerstva. Da, “fakat” je moguće održat će se 3.11.2020. od 10 do 12 sati.

ONLINE RADIONICA VOLONTERSKOG CENTRA OSIJEK – PRIJAVA
Radionica: Inovativni modeli prikupljanja sredstava za djelovanje organizacija civilnog društva održat će se 3.11.2020. od 10 do 12 sati.

Radionice organizira Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva u suradnji s regionalnim suradnim organizacijama u sklopu Zakladinog Programa podrške i provedbe programa EU i Programa regionalnog razvoja, a otvorene su svim zainteresiranim predstavnicima udruga i drugih potencijalnih prijavitelja na pozive za dodjelu bespovratnih sredstava iz Europskog socijalnog fonda kako bi se osnažili organizacijski i stručni kapaciteti svih potencijalnih prijavitelja.